Master chef: Ο Κύπριος που απογοητευτικέ και έβαλε τα κλάματα: «Τα έχω κάνει μαντάρα» – VIDEO

Master chef: Ο Κύπριος που απογοητευτικέ και έβαλε τα κλάματα: «Τα έχω κάνει μαντάρα» – VIDEO

Ο Ηρακλής παρουσίασε αρνίσια παϊδάκια με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και μουστάρδα και τα συνόδευσε με πατάτες και λαχανικά.

Εκτός από ορισμένα λάθη που έκανε, καθυστέρησε και δεν έβαλε στο πιάτο τις πατάτες και τη σάλτσα. «Τα έχω κάνει μαντάρα», παραδέχτηκε ο ίδιος.

Έτσι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και ήταν πάρα πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό του.

«Νιώθω λύπηση. Νιώθω απογοήτευση από τον εαυτό μου. Νιώθω ότι δεν έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτοί που με ξέρουν θα έχουν απογοητευτεί πάρα πολύ με εμένα, με το πιάτο μου και με τη μαγειρική συμπεριφορά μου. Το πιο μεγάλο λάθος μου σήμερα είναι ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα περάσω. Το πιο μεγάλο μου λάθος. Δεν έχω μούτρα να πάρω τον οποιονδήποτε. Δεν μπορείς να καταλάβεις», είπε ο Ηρακλής.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE