«Εγώ έβαλα να σε καθαρίσουν» - Τι ισχυρίστηκε ο "Γλύκας" για τον Μαυρομιχάλη

«Εγώ έβαλα να σε καθαρίσουν» - Τι ισχυρίστηκε ο "Γλύκας" για τον Μαυρομιχάλη

Ο ίδιος ο Αλέξης Μαυρομιχάλης φέρεται να παραδέχθηκε στον Πανίκο Παναγιωτου ότι είχε βάλει να τον σκοτώσουν.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο ισχυρισμός που προέβαλε ο δεύτερος στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο Παναγιώτου, γνωστός ως «Γλύκας», είχε αναφέρει στους ανακριτές του ΤΑΕ ότι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας (20/11/2017) ότι είχε συμφιλιωθεί με τον Μαυρομιχάλη και ο τελευταίος σε συζήτηση τους παραδέχθηκε ότι έβαλε άλλο πρόσωπο να τον σκοτώσει.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν από την κατηγορούσα Αρχή την Τετάρτη (05/02) κατά τη δικαστική διαδικασία για καταχώρηση της υπόθεσης σε βάρος των Αλέξη Μαυρομιχάλη και νταντι Ρούντολφ. Η Δικηγόρος της Δημοκρατίας κ. Έλενα Κληρίδου, προέβη στις εν λόγω αναφορές για να αιτιολογήσει το αίτημά της όπως οι Μαυρομιχάλης και ο Ρούντολφ κρατηθούν ως υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση σε βάρος των δυο προσώπων καταχωρίσθηκε και ορίστηκε για ακρόαση στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 05/03/2020 (09:00).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE