Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
«Ντεμπούτο με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Τη νίκη με 3-0 πήρε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Κυπέλλου Παλαιμάχων με αντίπαλο τον Χαλκάνωρα στο Δάλι.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε ένα καλό Χαλκάνωρα ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα μας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Χρίστος Χ» Παντελίδη (2) και Δημήτρης Μάρης.
Ξεχωριστή στιγμή του αγώνα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Αντώνη Πολυβιου και η αντικατάσταση του από τον Άντρο Γιατρού ο οποίος με θεαματική τριπλή απόκρουση σε απ’ευθείας κτύπημα φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κράτησε το 0 παθητικό για την ομάδα μας.
Αντώνη Πολυβίου, Πάμπος Ηλία, Σωκράτης Σωκράτους, Κούλλης Ευάγγελου, Κυριάκος Μουσκος, Αλέξης Προεστός, Νικόλας Γεωργίου, Λευτέρης Μαύρος, Άντρος Αυλωνίτης, Χριστός Χ»Παντελιδης, Δημήτρης Μάρης, Θεόδουλος Χρυσός, Ανδρέας Γιατρού Κώστας Ιωάννου, Κάρολος Ριέτλ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις