Δυνατό ΜΗΝΥΜΑ προς όλους – Το έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δυνατό ΜΗΝΥΜΑ προς όλους – Το έκαναν ΜΑΖΙ παίκτες ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα καρκίνου η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση.

Ο ΑΠΟΕΛ με την συνεργασία και της Ανόρθωσης κορύφωσε τις προωθητικές ενέργειες που αφορούν στην παγκόσμια ημέρα Κατά του καρκίνου αφιερώνοντας τη σημερινή αναμέτρηση στην ενίσχυση της γνωστοποίησης του μηνύματος της χθεσινής μέρας. Παίκτες και των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκι με σλόγκαν αφιερωμένο στην παγκόσμια καμπάνια εναντίον του Καρκίνου.

Ενισχύοντας τη δράση των Κυπριακών συνδέσμων ενάντια στον καρκίνο, στήθηκε περίπτερο έξω από το συνεδριακό χώρο της δυτικής πλατείας με προϊόντα του Orange Shop και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διανεμηθούν για την ενίσχυση του έργου των συνδέσμων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας φιλοξενήθηκαν σήμερα σε θεωρείο του ΓΣΠ, μέλη από όλους τους συνδέσμους που συμμετέχουν στη διεθνή καμπάνια.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE