ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένταση στο αεροδρόμιο της Πάφου – Μέχρι τις 13:45 κατέβηκαν 4 επιβάτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένταση στο αεροδρόμιο της Πάφου – Μέχρι τις 13:45 κατέβηκαν 4 επιβάτες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένταση επικράτησε με τη πτήση από το Λίβερπουλ που προσγειώθηκε γύρω στις 13:10 και είχε έξι επιβάτες.

Όπως πληροφορούμαστε, αρχικά οι υπεύθυνοι επέτρεψαν την έξοδο μόνο μιας Ελληνοκύπριας από το αεροπλάνο. Η κοπέλα είχε μαζί της την απαιτούμενη βεβαίωση από το προξενείο.

Ακολούθησε ένταση καθώς τα πιστοποιητικά που έφεραν οι υπόλοιποι επιβάτες δεν είχαν γίνει αποδεκτά από τις Αρχές.

Εν τέλει επιτράπηκε η έξοδος από το αεροσκάφος ακόμη τριών προσώπων. Ενός Ελληνοκύπριου, πατέρα φοιτητή και δυο ατόμων βρετανικής καταγωγής που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα διαχειριστεί η περίπτωση των άλλων δυο επιβατών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE