ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: Αισιοδοξία ότι θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των εθελοντών ιατρών

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: Αισιοδοξία ότι θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των εθελοντών ιατρών

Την αισιοδοξία της ότι θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο αριθμός των εθελοντών ιατρών, που θα συνδράμουν στον αγώνα των κυβερνητικών και των ιδιωτών ιατρών ενάντια στην εξάπλωση του ιού και την διαφύλαξη της υγείας του πληθυσμού, εκφράζει η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΚΙ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συναδέλφους της ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Υπουργού Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου να ενισχύσουν την προσπάθεια για αντιμετώπιση της επιδημίας.

«Συνάδελφοι, στέλνετε ένα αισιόδοξο μήνυμα τόσο προς τους επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής όσο και για τους Κύπριους Πολίτες. Στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει όχι μόνο η Κύπρος αλλά η υφήλιος, το φιλότιμο, ο επαγγελματισμός και η ανιδιοτέλεια των επαγγελματιών υγείας αλλά και η προσήλωση του κόσμου στις οδηγίες των ειδικών θα επικρατήσουν της όποιας επιδημίας», αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE