ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Την Παρασκευή (20/03), καταγράφηκε και ο όγδοος νεκρός ένα 80χρονος που νοσηλεόταν στην Παπαμακάριστο και ένας  87 χρονος από τη Δαμασκηνιά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Όπως αναφέρουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ ο 87χρονος από τη Δαμασκηνιά, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με υποκείμενα νοσήματα.

Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται σε καραντίνα.

Στα 464 ανέρχονται συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου στη χώρα μας μετά την επιβεβαίωση 46 νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πέμπτης από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα ιδιαιτέρως ανησυχητικά «ορφανά» κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 72.

Από τους ασθενείς νοσηλεύονται 78 και 16 είναι διασωληνωμένοι.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE