ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους οκτώ

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Την Παρασκευή (20/03), καταγράφηκε και ο όγδοος νεκρός ένα 80χρονος που νοσηλεόταν στην Παπαμακάριστο και ένας  87 χρονος από τη Δαμασκηνιά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Όπως αναφέρουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ ο 87χρονος από τη Δαμασκηνιά, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με υποκείμενα νοσήματα.

Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται σε καραντίνα.

Στα 464 ανέρχονται συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου στη χώρα μας μετά την επιβεβαίωση 46 νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πέμπτης από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα ιδιαιτέρως ανησυχητικά «ορφανά» κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 72.

Από τους ασθενείς νοσηλεύονται 78 και 16 είναι διασωληνωμένοι.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE