ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ: Δυσφορία Αναστασιάδη για παγωτάρηδες και λαμπρατζιές -Στηλίτευσε τις συναθροίσεις

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ: Δυσφορία Αναστασιάδη για παγωτάρηδες και λαμπρατζιές -Στηλίτευσε τις συναθροίσεις

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό και τη δυσφορία του σε σχέση με τα φαινόμενα ανυπακοής μερίδας πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της (23/3) συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, με θέμα την εξάπλωση του κορωνοϊού και την απειθαρχία μερίδας πολιτών στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης, στηλίτευσε τις συναθροίσεις πολιτών στην εξοχή, στην παρουσία μάλιστα και πωλητών παγωτού!

Κατέθεσε επίσης τον προβληματισμό, αλλά και τη δυσφορία από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή της Επίχωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε και το ζήτημα των λαμπρατζιών αφού οι νέοι φαίνεται να μην συναισθάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθούν νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα ενδεχομένως και μέσω διαγγέλματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE