ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 1849 καταγγελίες σε 5 μέρες - ‘Καφενείο έβαλε αντικείμενα προς πώληση για να ξεγελάσει τις αρχές’

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 1849 καταγγελίες σε 5 μέρες - ‘Καφενείο έβαλε αντικείμενα προς πώληση για να ξεγελάσει τις αρχές’

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο Εκρπόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ενημέρωσε το κοινό εκ νέου για τα νεότερα σε ό,τι αφορά τους έλεγχους για παραβίαση των Διαταγμάτων περί αναστολής των άσκοπων μετακινήσεων και συναρθροίσεων.

Όπως είπε, για τις τελευταίες 5 μέρες έχουν γίνει στο σύνολο 1849 καταγγελίες. Αριθμός που δεν είναι αμελητέος.

Εντούτοις, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου έχει συνετιστεί και υπακούει τις οδηγίες. Μάλιστα, προβαίνει και σε συχνές καταγγελίες ενημερώνοντας για τις μομονωμένες περιπτώσεις που παρατηρείται ασυνέπεια.

Επίσης, τόνισε ότι το φαινόμενο που παρατηρείται να ψωνίζει όλη η οικογένεια μαζί, δεν επιτρέπεται. Δεν νοείται να πηγαίνουν παιδιά με γονείς να ψωνίζουν μαζικά. Είναι αχρείαστο και παράνομο.

Έδωσε μάλιστα και πληροφορίες για το μοναδικό πρόσφατο περιστατικό καταγγελίας σε υποστατικό της Μόρφου. Όπως είπε, υποστατικό με άδεια για καφενείο, είχε βάλει κάποια αντικείμενα προς πώληση για να ξεγελάσει τις αρχές. ‘Όπου υπάρχει ακόμη και αμφιβολία, θα γίνεται καταγγελία’, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE