ΚΥΠΡΟΣ: Στις 10:00 ξεκινά η διυπουργική επιτροπή για κορωνοϊό

ΚΥΠΡΟΣ: Στις 10:00 ξεκινά η διυπουργική επιτροπή για κορωνοϊό

Στις 10.00 το πρωί συνέρχεται η διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η οποία θα εξετάσει την κατάσταση σχετικά με τα μέτρα κατά του COVID19.

Όπως είχε δηλώσει χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίας της διυπουργικής επιτροπής για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και θα ενημερωθεί για την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται.
 
«Θα υπάρξει μια αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται», ανέφερε ο κ. Κούσιος.
 
Ο κ. Κούσιος ανέφερε επίσης ότι έχει προγραμματιστεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE