Οι διαιτητές της Κύπρου θρηνούν για το χαμό του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Οι διαιτητές της Κύπρου θρηνούν για το χαμό του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Οι διαιτητές θρηνούν για τον αδόκητο χαμό του Dragan Μilosevic το πρωί της περασμένης Κυριακής 05 Απριλίου 2020.

Χαρακτηριστικά, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου θεωρεί ότι το έργο του θα αποτελεί οδηγό και κληρονομιά για όλους όσους υπηρετούν την πετόσφαιρα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος «πληροφορήθηκε με θλίψη τον αδόκητο θάνατο του Dragan Milosevic, του σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή, που με το ήθος και την αγωνιστικότητά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κυπριακή πετοσφαίριση».

Ο Σύνδεσμος εκφράζει «τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τονίζει ότι το έργο του θα αποτελεί οδηγό και κληρονομιά για όλους όσους υπηρετούν την πετόσφαιρα στην Κύπρο».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρ. Μαϊφόσιης και ο γραμματέας Κ. Στεφανή.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Οι διαιτητές της Κύπρου θρηνούν για το χαμό του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE