Εάν χρειαστεί θα παίρνουμε όλοι τον ίδιο μισθό, δηλώνει ο Οζερσάι για τις περικοπές στο «δημόσιο»

Εάν χρειαστεί θα παίρνουμε όλοι τον ίδιο μισθό, δηλώνει ο Οζερσάι για τις περικοπές στο «δημόσιο»

Εάν χρειαστεί μπορεί όλοι να παίρνουμε τον ίδιο μισθό, δήλωσε ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι σχολιάζοντας τις περικοπές των μισθών των «δημοσίων υπαλλήλων» και τα οικονομικά του ψευδοκράτους.

Οι δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της Ντιαλόγκ αναμεταδίδονται από όλα τα τ/κ ΜΜΕ ως ενδεικτικές της οικονομικής κατάστασης και ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων στις επιχειρήσεις που είναι κλειστές.

Ο κ. Οζερσάι φέρεται να παρέπεμψε και στις δηλώσεις του «υπουργού δημοσιονομικών» ότι «όσα λεφτά μαζέψουμε, τόσα θα μοιραστούμε», με τον «υπεξ» να δηλώνει ότι εάν χρειαστεί το επόμενο διάστημα μπορεί να προχωρήσουν στη λήψη απόφασης για «να παίρνουμε όλοι τον ίδιο μισθό. Ως πολιτικοί έχουν κάνει περικοπές στους μισθούς μας που φτάνουν το 60%, εάν χρειαστεί θα κόψουμε μέχρι να ευθυγραμμιστούμε (με τους άλλους, πιο χαμηλούς μισθούς)».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE