ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 663 έλεγχοι σε υποστατικά επιχειρήσεων τροφίμων - 34 παραβάσεις

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 663 έλεγχοι σε υποστατικά επιχειρήσεων τροφίμων - 34 παραβάσεις

Σε 663 ελέγχους προχώρησαν οι Λειτουργοί των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας σε υποστατικά επιχειρήσεων τροφίμων παγκύπρια, την περίοδο 13-18 Απριλίου 2020, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

Οι επιτόπιοι έλεγχοι διενεργήθηκαν μετά από οδηγίες που δόθηκαν από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου για δειγματοληπτικές επισκέψεις σε υποστατικά, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός τήρησης των προνοιών των σχετικών Διαταγμάτων από τις επιχειρήσεις.
 
Από τους ελέγχους καταγράφηκαν 34 παραβιάσεις που αφορούσαν κυρίως σε ελλιπή σηματοδότηση και τήρηση απόστασης 2 μέτρων μεταξύ του κοινού, στα ταμεία και στις ουρές αναμονής εντός και εκτός των καταστημάτων, αλλά και την τοποθέτηση για το κοινό και την υποχρεωτική χρήση από το προσωπικό απολυμαντικού, γαντιών και μασκών.
 
Σε όλες τις περιπτώσεις έγινε συμμόρφωση με τις υποδείξεις των Υγειονομικών Λειτουργών, πλην μιας, για την οποία ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE