ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έξι πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έξι πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα

Συνολικά έξι πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα τέσσερα πρόσωπα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου και δύο άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όχι όμως διασωληνωμένα.

Την ίδια ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 58 ασθενείς με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 29 εργαζόμενοι στη μονάδα παραγωγής αρτοποιημάτων που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Λάρνακας.  
 
Αργότερα σήμερα αναμένεται να γίνει μία εισαγωγή από το Νοσοκομείο Αναφοράς στο Κέντρο Αποκατάστασης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.