ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… αλλάζουν για Λαουτάρο: Δεν είναι σε θέση να τον αποκτήσει!

Τα… αλλάζουν για Λαουτάρο: Δεν είναι σε θέση να τον αποκτήσει!

 

Ο 23χρονος έχει ρήτρα 111 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του, όμως αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο κατά τη διάρκεια κάποιων συγκεκριμένων εβδομάδων του καλοκαιριού και τα χρήματα πρέπει να μπουν σε μία δόση. Αυτό, όπως προκύπτει από τους Ιταλούς, είναι πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα, ειδικά δεδομένης της οικονομικής αβεβαιότητας που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Για τον λόγο αυτό, οι Καταλανοί προσπαθούν να χαμηλώσουν το κόστος της μεταγραφής βάζοντας στο κόλπο έμψυχα ανταλλάγματα παρότι το deal θα ξεπεράσει ουσιαστικά τα 111 εκατ. της ρήτρας. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν κάποια πρόταση που να πείθει την Ιντερ αφού οι παίκτες που θέλει ο Αντόνιο Κόντε δεν έχουν καμία διάθεση να αποχωρήσουν από το Camp Nou.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Λαουτάρο, αν φύγει από την Ιντερ, έχει προτεραιότητα την Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που τον θέλουν επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: Sdna.gr

The post Τα… αλλάζουν για Λαουτάρο: Δεν είναι σε θέση να τον αποκτήσει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top