Επιστολή για τα μαθητικά λεωφορεία έστειλε στον Υπ. Μεταφορών η ΠΣΕΜ

Επιστολή για τα μαθητικά λεωφορεία έστειλε στον Υπ. Μεταφορών η ΠΣΕΜ

Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος σχετικά με την αύξηση των διαδρομών των μαθητικών λεωφορείων και τήρηση των μέτρων προστασίας, απέστειλε η ΠΣΕΜ.

Στην επιστολή της, η ΠΣΕΜ ενόψει του ανοίγματος των σχολείων για τους τελειόφοιτους μαθητές από τις 11 Μαΐου, εκφράζει τις ανησυχίες της σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία, αλλά και τα λεωφορεία της γραμμής που χρησιμοποιούν αρκετοί μαθητές.
 
«Είναι γνωστό ότι ο συνωστισμός και η μη τήρηση των μέτρων προστασίας στα σχολικά λεωφορεία αυξάνει τον κίνδυνο μαθητές να προσβληθούν από τον ιό covid-19.  Για αυτό το λόγο ζητούμε σαν ΠΣΕΜ την αύξηση των διαδρομών των σχολικών λεωφορείων καθώς και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας εντός των λεωφορείων. Ως το αρμόδιο Υπουργείο ζητούμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν τα ανωτέρω ζητήματα και αναμένουμε άμεσα τις αποφάσεις και τα μέτρα που θα λάβετε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση», καταλήγει η ΠΣΕΜ, στην επιστολή της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE