ΚΥΠΡΟΣ-Ποδόσφαιρο: Έρχεται νέο διάταγμα και προπονήσεις ανά πεντάδες ΑΜΕΣΑ!

ΚΥΠΡΟΣ-Ποδόσφαιρο: Έρχεται νέο διάταγμα και προπονήσεις ανά πεντάδες ΑΜΕΣΑ!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για αλλαγή στο διάταγμα για τις προπονήσεις των ομάδων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προηγουμένως τις τελευταίες μέρες γίνονταν σκέψεις για άμεση τροποποίηση του διατάγματος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι παίκτες των κυπριακών ομάδων θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται ανά πεντάδες.

Δείτε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ-Προπονήσεις: Σκέψεις για αλλαγή των μέτρων – Εξέλιξη που ευνοεί την επανέναρξη

Το εν λόγω διάταγμα αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου και ως εκ τούτου από αύριο θα έχουν την δυνατότητα οι ομάδες να προπονούν τους παίκτες του ανα πέντε κάθε φορά και όχι ατομικά. Όλα αυτά μέχρι τις 18 Μαϊού όταν θα μπούμε στην επόμενη φάση των μέτρων και θα γίνονται κανονικά προπονήσεις.

The post ΚΥΠΡΟΣ-Ποδόσφαιρο: Έρχεται νέο διάταγμα και προπονήσεις ανά πεντάδες ΑΜΕΣΑ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE