ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: Συμπαράσταση προς τον καθηγητή που έχει προσβληθεί από Covid-19

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: Συμπαράσταση προς τον καθηγητή που έχει προσβληθεί από Covid-19

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας εκφράζουν, με ανακοίνωση, τη συμπαράστασή τους προς τον εκπαιδευτικό που έχει προσβληθεί από τον Covid- 19 και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Επίσης εκφράζουν την απογοήτευση τους ως οργανωμένοι γονείς για την ενημέρωση που είχαν από την Διεύθυνση του σχολείου, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα , καθώς και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας, Νικόλας Μαυρονικόλας, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ως Ομοσπονδία δεν έτυχαν καμίας ενημέρωσης και πως επικρατεί κάποια ανησυχία ανάμεσα στους γονείς των μαθητών του εκπαιδευτηρίου.

Η Διευθύντρια του Λυκείου, συνέχισε ο κ. Μαυρονικόλας, έπειτα από δικό του τηλεφώνημα απλά τους ανέφερε πως το θέμα θα το χειριστεί το Υπουργείο Παιδείας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE