ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: Συμπαράσταση προς τον καθηγητή που έχει προσβληθεί από Covid-19

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: Συμπαράσταση προς τον καθηγητή που έχει προσβληθεί από Covid-19

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας εκφράζουν, με ανακοίνωση, τη συμπαράστασή τους προς τον εκπαιδευτικό που έχει προσβληθεί από τον Covid- 19 και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Επίσης εκφράζουν την απογοήτευση τους ως οργανωμένοι γονείς για την ενημέρωση που είχαν από την Διεύθυνση του σχολείου, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα , καθώς και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας, Νικόλας Μαυρονικόλας, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ως Ομοσπονδία δεν έτυχαν καμίας ενημέρωσης και πως επικρατεί κάποια ανησυχία ανάμεσα στους γονείς των μαθητών του εκπαιδευτηρίου.

Η Διευθύντρια του Λυκείου, συνέχισε ο κ. Μαυρονικόλας, έπειτα από δικό του τηλεφώνημα απλά τους ανέφερε πως το θέμα θα το χειριστεί το Υπουργείο Παιδείας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE