Tραγωδία στην Ελλάδα: Κοριτσάκι δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του

Tραγωδία στην Ελλάδα: Κοριτσάκι δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 1/6 μέσα στην κούνια του, από τους γονείς του, κοριτσάκι δύο ετών στην Ηγουμενίτσα.

Οι τραγικοί γονείς, εκπαιδευτικοί και οι δύο, μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στα Ιωάννινα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο κέντρο της Ηγουμενίτσας και τα άσχημα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά, γεμίζοντας θλίψη την πόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE