ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου- Ένταλμα σύλληψης στην 58χρονη που του ανέκοψε την πορεία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου- Ένταλμα σύλληψης στην 58χρονη που του ανέκοψε την πορεία

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Δευτέρας 1/6 ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 58χρονη στα Πολεμίδια.

 
Όπως ανέφερε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 15:45 στην οδό Συνεργατισμού, όταν η 58χρονη επιχείρησε με το όχημα της «να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί βόρεια σε πλυντήριο οχημάτων».


 
Σε σχέση με το κατά πόσο παρουσιάζεται πρόβλημα στον συγκεκριμένο δρόμο, όπου σημειώνονται συχνά θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία, ο κ. Μιχαήλ είπε πως «ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα όσον αφορά τη σήμανση ή την επίστρωση, είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντα».


 
Στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE