ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τον Παντίλιμον στην ομάδα του πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και νυν προπονητής – Ποια η προϋπόθεση για να του κάνουν ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τον Παντίλιμον στην ομάδα του πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και νυν προπονητής – Ποια η προϋπόθεση για να του κάνουν ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και νυν προπονητής της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Νταν Αλέξα, δήλωσε ότι θέλει να πάρει στην ομάδα του τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα που αγωνίστηκε φέτος στην Ομόνοια, Κοστέλ Παντίλιμον!

Μάλιστα, έκανε και την εξής δήλωση, θέτοντας ως προϋπόθεση για να του γίνει πρόταση, την άνοδο της Ραπίντ στην πρώτη κατηγορία:

«Θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα, θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, πάνω από το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας. Είναι πολύ ταπεινός και με εξαιρετικό χαρακτήρα. Ποιος δεν θα ήθελε τον Παντίλιμον στην ομάδα του; Αν ανεβούμε κατηγορία, σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. Αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα τον φέρουμε. Ακόμη και στην Κύπρο, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, είχε πολύ υψηλό μισθό».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τον Παντίλιμον στην ομάδα του πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και νυν προπονητής – Ποια η προϋπόθεση για να του κάνουν ΠΡΟΤΑΣΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top