Ξεκίνησε από Παρτίζαν, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, έχει εμπειρίες Ισπανίας και αφήνει την Ντιναμό Κιέβου για τα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ

Ξεκίνησε από Παρτίζαν, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, έχει εμπειρίες Ισπανίας και αφήνει την Ντιναμό Κιέβου για τα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ

Τον Αλεξάντερ Πάντιτς παρουσιάζεται έτοιμη να ανακοινώσει ως ένα από τα νέα αποκτήματα της η Δόξα Κατωκοπιάς.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο πως η Δόξα και η πλευρά του παίκτη έχουν συμφωνήσει σε όλa.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 11 Απριλίου 1992, κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, έχοντας ύψος 1.88.

Ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες της Παρτίζαν, ενώ το 2011 πήγε στη Ραντ.  Ακολούθησε το ποδοσφαιρικό του μέχρι στιγμής οδοιπορικό σε Ερυθρό Αστέρα, Βιγιαρεάλ, Κόρδοβα, Εϊμπάρ, Αλαβές, Ντιναμό Κιέβου, όπου για μία περίοδο πήγε δανεικός στην Καντίθ.

 

The post Ξεκίνησε από Παρτίζαν, αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, έχει εμπειρίες Ισπανίας και αφήνει την Ντιναμό Κιέβου για τα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE