ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φουντώνει η «μάχη» με Κόρτα - Κατέληξε και το ΑΚΕΛ στον πρώην

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φουντώνει η «μάχη» με Κόρτα - Κατέληξε και το ΑΚΕΛ στον πρώην

Τη στήριξη της υποψηφιότητας Κώστα Κόρτα αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης 7/7 το ΑΚΕΛ και έτσι ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς ανεβάζει δυναμική στη μάχη που θα δοθεί σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το ΑΚΕΛ είναι το δεύτερο κόμμα που αποφάσισε να προκρίνει τον κύριο Κόρτα, αφού πρόκειται και για τον εκλεκτό και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς, που έχασε στις Δημοτικές του 2016 από τον Χαράλαμπο Πετρίδη για 80 ψήφους, θα έχει απέναντί του  ως κυριότερο αντίπαλο τον ανεξάρτητο Αντρέα Κωνσταντίνου που αποφάσισε να στηρίξει ο ΔΗΣΥ, ενώ στην «κούρσα εκλογής» θα αναμετρηθεί τόσο με την Μαρία Βασιλειάδου (ΕΔΕΚ) όσο και την Έφη Ξάνθου (Κίνημα Οικολόγων).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE