La Casa de Papel: Γραφεί το σενάριο της πέμπτης σεζόν ο Άλεξ Πίνα

La Casa de Papel: Γραφεί το σενάριο της πέμπτης σεζόν ο Άλεξ Πίνα

Ο δημιουργός του «La Casa de Papel», Άλεξ Πίνα, πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει το σενάριο της πέμπτης σεζόν.  

Η τελευταία σκηνή στον τέταρτο κύκλο του «La Casa de Papel» προμήνυε ότι θα υπάρξει και συνέχεια στην πετυχημένη σειρά του Netflix. Η επιβεβαίωση για αυτή την εξέλιξη, ήρθε από τον δημιουργό της σειράς, Άλεξ Πίνα, και το ποστάρισμά του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Ο Άλεξ Πίνα μοιράστηκε μία φωτογραφία η οποία τον δείχνει σε μία αιώρα στην εταιρεία παραγωγής του, «Vancouver Media», έχοντας στα πόδια του λάπτοπ και γράφοντας το σενάριο της πέμπτης σεζόν. Ο Πίνα έχει συντροφιά του το σκύλο του, ενώ φοράει ένα μπλουζάκι με το όνομα της «Τόκιο».

Το μόνο που μένει να μάθουμε τώρα, είναι η επίσημη ανακοίνωση για την πέμπτη σεζόν του  «La Casa de Papel» από το Netflix, μαζί με την ημερομηνία προβολής της σειράς.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.