Δεν κρύφτηκε ο Πεπ: «Ο πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένος με μένα»

Δεν κρύφτηκε ο Πεπ: «Ο πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένος με μένα»

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αποκαλύπτοντας πως ο πρόεδρος της Σίτι δεν είναι ευχαριστημένος.

Τη δυσαρέσκεια του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπαράκ, για τον ίδιο αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την προσπάθεια που θα γίνει του χρόνου μετά την αποτυχία στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, και είπε ότι δεν είναι αναντικατάστατος στους «πολίτες».

«Είμαι επικριτικός στην ομάδα μου. Όταν δε μου αρέσει κάτι εσωτερικά το λέω στον πρόεδρό μου, αλλά ο πρόεδρός μου δεν είναι ευχαριστημένος με μένα. Τερματίσαμε 21 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ. Δεν είναι ευχαριστημένος με μένα, αλλά συζητάμε εσωτερικά να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά την επόμενη σεζόν, να τους πείσουμε» είπε ο Γκουαρδιόλα.

Ενώ πρόσθεσε για το μέλλον του συλλόγου: «Αυτή η ομάδα είναι απίστευτα σταθερή με ή χωρίς τον Πεπ. Η ομάδα είχε επιτυχίες πριν από την άφιξη μου, με τον Μαντσίνι και τον Πελεγκρίνι, κέρδισαν πολλούς τίτλους κι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οπότε χωρίς εμένα, όταν φύγω, η δομή του συλλόγου θέλει να μεγαλώσει και να είναι σταθερή».

sport-fm.gr

The post Δεν κρύφτηκε ο Πεπ: «Ο πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένος με μένα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE