ΠΑΦΟΣ: 38χρονη σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Ιστορικό πρόκλησης μετά από αλκοόλ

ΠΑΦΟΣ: 38χρονη σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Ιστορικό πρόκλησης μετά από αλκοόλ

Yπό κράτηση τέθηκε 38χρονη στην Πάφο για υπόθεση πρόκληση ανησυχίας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 38χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ προκάλεσε ανησυχία . Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στην περιοχή του Αναβαργού.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου που έσπευσαν επί τόπου δέχτηκαν εκ νέου επίθεση και προπηλακισμούς από την 38χρονη.

Ακολούθως, έγινε κατορθωτή η σύλληψη της και τέθηκε υπό κράτηση.

Η 38χρονη φέρεται πως και στο παρελθόν προκάλεσε επεισόδιο μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE