ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά παρά το χωριό Χούλου - Οι συνέπειες

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά παρά το χωριό Χούλου - Οι συνέπειες

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά παρά το χωριό Χούλου, σύμφωνα και με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή.

**Φωτογραφία αρχείου

Όπως ανακοίνωσε στο Twitter, "η πυρκαγιά παρά το χωριό Χούλου είναι υπό έλεγχο.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 εκτάριο από χαμηλή άγρια βλάστηση, αριθμό αμυγδαλιών και αμπελώνων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE