ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές, μαίνονται αυτή την στιγμή (15:40 Σάββατο 01/089)στην Αγροκηπιά και στην περιοχή μεταξύ Βυζακιάς - Ποτάμι. Και οι τέσσερεις πυρκαγιές βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας.

Φωτογραφία αρχείου**

Σημειώνεται ότι όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πυρκαγιές υπάρχουν και στην Κοκκινοτρομιθιά, αλλά και στην Δένεια.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι στην περιοχή Αχερά στην Αγροκηπιά και είναι περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους.

Η τέταρτη πυρκαγιά, σύμφωνα πάλι με τον κ. Κεττή, είναι στην περιοχή Βυζακιά - Ποτάμι. Ανταπόκριση από Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβ οχήματα με τα πληρώματα τους στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερα σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE