ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές - Σύνολο 4 σε εξέλιξη

Ακόμη 2 ανοιχτά μέτωπα από φωτιές, μαίνονται αυτή την στιγμή (15:40 Σάββατο 01/089)στην Αγροκηπιά και στην περιοχή μεταξύ Βυζακιάς - Ποτάμι. Και οι τέσσερεις πυρκαγιές βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας.

Φωτογραφία αρχείου**

Σημειώνεται ότι όπως γράφτηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πυρκαγιές υπάρχουν και στην Κοκκινοτρομιθιά, αλλά και στην Δένεια.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι στην περιοχή Αχερά στην Αγροκηπιά και είναι περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους.

Η τέταρτη πυρκαγιά, σύμφωνα πάλι με τον κ. Κεττή, είναι στην περιοχή Βυζακιά - Ποτάμι. Ανταπόκριση από Δασών στον τομέα της περιοχής Βυζάκια και της Π.Υ από Σταθμό Ευρύχου με 2 πυροσβ οχήματα με τα πληρώματα τους στον τομέα του χωριού Ποτάμι. Καίγεται άγρια βλάστηση.

Περισσότερα σε λίγο....

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.