Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα

Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα

Στη Σαμπουρτάλο από την Γεωργία συνεχίζει την καριέρα του, ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο 30χρονος εξτρέμ από το Καμερούν είχε επιστρέψει στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2019 και μετά τον υποβιβασμό των «κυανέρυθρων» έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπουμάλ συνεχίσει στην Σαμπουρτάλο από την Γεωργία, η οποία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 1ου Προκριματικού Γύρου του Europa League τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Αφρικανός κατά σειρά αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Επίσης έπαιξε στην Κίνα και στην Ιαπωνία, ενώ είχε επιστρέψει στον Πανιώνιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE