Ο Άγγλος χαφ, ένας από τους ελάχιστους στη θέση του που αγωνίστηκε σε κάθε λεπτό της Premier League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «άγιους» για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Μεγαλωμένος στα τμήματα υποδομής της Σαουθάμπτον, εκεί όπου βρέθηκε για πρώτη φορά το 2003, ο Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους έχει γνωρίσει μονάχα αυτό το κλαμπ στην ποδοσφαιρική του καριέρα και δεν έχει καμία διάθεση και σκέψη αποχώρησης.
Αυτή τη στιγμή οι «άγιοι» είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο από κάθε τι στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό η σχέση του με τον σύλλογο είναι πλέον τέτοια… ζωής.
Είναι στη Σαουθάμπτον από 8 ετών και υπόγραψε νέο συμβόλαιο για πέντε χρόνια!

Ο Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους όντας μέλος της Σαουθάμπτον από την ηλικία των 8 ετών πίσω στο 2003, θα παραμείνει στο κλαμπ μέχρι και το 2025 με το νέο συμβόλαιο… ζωής που υπέγραψε με την ομάδα!
The post Είναι στη Σαουθάμπτον από 8 ετών και υπόγραψε νέο συμβόλαιο για πέντε χρόνια! appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πυροβολισμοί σε φαρμακείο: Αποκλείστηκε η σκηνή – Εμφανή τα σημάδια από τρεις σφαίρες - Δύο στο τζάμι
Αρχή κατά της Διαφθοράς: Διαπιστώνει ενδείξεις διαφθοράς για τον Μαρίνο Σιζόπουλο - Δείτε το πόρισμα
Σου αρέσει η Ιταλία; Το Υφυπουργείο Πολιτισμού αναζητά άτομο για την Πρεσβεία της Κύπρου στη Ρώμη - Μάθε λεπτομέρειες
Σοβαρό τροχαίο: Βαν παρέσυρε 23χρονο πεζό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας του
«Οι ασφαλιστικές να ενημερώσουν τους οδηγούς για τις αλλαγές στα μικροατυχήματα» – Πότε μπορούν να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα
Κινητά στις φυλακές: «Διαχρονική γάγγραινα» - Πότε έρχεται το σύστημα εντοπισμού και απενεργοποίησης τους