Συναγερμός στην Κεφαλονιά: Αγνοείται σκάφος – Αγωνία για τέσσερα άτομα

Συναγερμός στην Κεφαλονιά: Αγνοείται σκάφος – Αγωνία για τέσσερα άτομα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλλονιάς για την εύρεση του ''ΔΙΑΣ'' Σ.Α. 478

Το σκάφος που είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (21/8) σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.

Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (22/8), σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους ''ΔΙΑΣ'' με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE