Από την Ελένη Μενεγάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Από την Ελένη Μενεγάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Από την Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της Ελένης Γελαλή, στην εκπομπή «Ελένη». Η Μαρία στο εξής θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανανεωμένου «Έλα Χαμογέλα» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει με τα ίδια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω.

Η Μαρία Κεφαλλωνίτη εργαζόταν επί χρόνια στον Alpha, καθώς εκτός από την Ελένη Μενεγάκη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου. Τώρα αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής του OPEN σε μια ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.