Από την Ελένη Μενεγάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Από την Ελένη Μενεγάκη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Από την Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της Ελένης Γελαλή, στην εκπομπή «Ελένη». Η Μαρία στο εξής θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανανεωμένου «Έλα Χαμογέλα» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει με τα ίδια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω.

Η Μαρία Κεφαλλωνίτη εργαζόταν επί χρόνια στον Alpha, καθώς εκτός από την Ελένη Μενεγάκη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου. Τώρα αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής του OPEN σε μια ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» στις 9 Νοεμβρίου η Τριμερής – Έρχεται Κύπρο η Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχουρμάν θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE