ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» ο άντρας που επέβαινε στο τζετ σκι- Άφαντος ο οδηγός- Μαρτυρία για επιίνδυνες μανούβρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» ο άντρας που επέβαινε στο τζετ σκι- Άφαντος ο οδηγός- Μαρτυρία για επιίνδυνες μανούβρες

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 22/8 αλλοδαπός άντρας μετά από ατύχημα με τζετ σκι που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα συνέβη γύρω στις 17:30 όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο τζετ σκι εκτινάχθηκε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ναυαγοσώστες που αντιλήφθηκαν το ατύχημα έτρεξαν για βοήθεια. Έβγαλαν τον άτυχο άντρα σε σκάφος και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς να ανταποκρίνεται ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μαρτυρία που έφτασε στην Αστυνομία κάνει λόγο για επικίνδυνες μανούβρες από τον οδηγό του τζετ- σκι ο οποίος δεν εμφανίστηκε μέχρι στιγμής, ούτε επέστρεψε το νοικιασμένο τζετ σκι ενώ όπως πληροφορούμαστε δεν άφησαν ούτε τα στοιχεία τους στον επαγγελματία απ’ όπου έγινε η μίσθωση.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου: «Κύπρος-Ελλάδα μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους»

Παπαναστασίου: «Κύπρος-Ελλάδα μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους»

Σε μια εποχή στην οποία οι ενεργειακές προκλήσεις και η προσπάθεια μετάβασης σε μια πιο πράσινη, ψηφιακή οικονομία, Κύπρος και Ελλάδα καλούνται να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE