Δεν θέλει να την… πατήσει και αυτή – Το ΠΛΑΝΟ του Τιμούρ

Δεν θέλει να την… πατήσει και αυτή – Το ΠΛΑΝΟ του Τιμούρ

Πρώτο επίσημο ματς μετά από πέντε και κάτι μήνες για την Ανόρθωση και μέσα στο «Παπαδόπουλος» θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στην… εποχή του κορωνοϊού.

Η Κυρία υποδέχεται στις 19:30 στην έδρα της (Cablenet 1) τον νεοφώτιστο Ερμή και σίγουρα δεν θα θέλει να την πατήσει όπως και ο ΑΠΟΕΛ από την νεοφώτιστη Καρμιώτισσα.

Ο Τιμούρ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βργκοτς ενώ είναι μοιρασμένες οι πθανότητες για Λόρια και Χριστοφή αν θα είναι ενδεκάδα.

Με αυτά τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια το πιθανότερο να δούμε Παπαδόπουλο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίλντενφελντ και Σελίν με τον Γκαλίτσιο δεξιά και τον Κορέια αριστερά.

ΓΙα τις δύο θέσεις στην ανασταλτική γραμμή του κέντρου οι Αρτυματάς, Νταουσβίλι και Μαργκάσα είναι οι υποψήφιοι με τους δύο τελευταίους να έχουν προβάδισμα.

Πιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού ο Χούσμπαουερ και στα φτερά ο Οκριασβίλι θα είναι αριστερά ενώ δεξιά θα παικτεί ανάμεσα σε Χριστοφή και Καλτσά, ανάλογα και με την ετοιμότητα του Κύπριου εξτρέμ.

Στην κορυφή θα είναι ο Κατσαράβα.

The post Δεν θέλει να την… πατήσει και αυτή – Το ΠΛΑΝΟ του Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

«Στον αστερισμό των Βουλευτικών Εκλογών» κινείται η πολιτική σκηνή και το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μεγάλη παγκύπρια δημοσκόπηση πραγματοποιώντας 1,144 συνεντεύξεις.