ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντόπισαν όχημα να εισέρχεται σε αποθήκη - Τσάκωσαν 38χρονο με παράνομες ουσίες και χρηματικό ποσό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εντόπισαν όχημα να εισέρχεται σε αποθήκη - Τσάκωσαν 38χρονο με παράνομες ουσίες και χρηματικό ποσό

Ένα άτομο ηλικίας 38 ετών από την επαρχία Πάφου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (27/08) αφού στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ένα κιλό και 125 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5.20 το απόγευμα της Τετάρτης (26/08) μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν αυτοκίνητο να εισέρχεται σε αποθήκη στο Ζύγι.
 
Τα μέλη της ΥΚΑΝ πλησίασαν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ηλικίας 38 ετών από την επαρχία Πάφου και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού ένα νάϊλον σακούλι, το οποίο περιείχε κάνναβη ενός κιλού και 125 γραμμαρίων.
 
Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό.
 
Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Αργότερα σήμερα ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE