ΕΠΙΘΕΣΗ - ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: Έβριζε τους αστυνομικούς και φώναζε - Κλώτσησε νοσηλεύτρια-μέλος του πληρώματος και την τραυμάτισε

ΕΠΙΘΕΣΗ - ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: Έβριζε τους αστυνομικούς και φώναζε - Κλώτσησε νοσηλεύτρια-μέλος του πληρώματος και την τραυμάτισε

Μετά το περιστατικό επίθεσης σε μέλη του πληρώματος ασθενοφόρου εξασφαλίσαμε λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει πληροφόρηση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, υπήρξε κλήση για οχλαγωγία και συμπλοκή δύο -τουλάχιστον ατόμων- στην περιοχή «ΟΧΙ».

Μέλη της δύναμης έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν -τραυματία- τον ένα εκ των δύο εμπλεκομένων που έφερε πολλαπλά τραύματα στα χέρια (διερευνάται κατά πόσο ο τραυματισμός του προήλθε από γυάλινο μπουκάλι). Ο ίδιος άρχισε να εξυβρίζει και να προσπαθεί να επιτεθεί στα μέλη της Αστυνομίας και τελικά συνελήφθη και για αυτόφωρο αδίκημα πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο χώρο και εξύβριση/επίθεση κατά των αρχών.

Στη συνέχεια και κατά την ώρα άφιξης του ασθενοφόρου συνέχισε να είναι επιθετικός με αποτέλεσμα να κλωτσήσει και να τραυματίσει νοσηλεύτρια-μέλος του πληρώματος στο πόδι. Μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο ΓΝ Λευκωσίας ενώ φυσικά τελεί υπό σύλληψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE