ΚΥΠΡΟΣ: Αμεσα μέτρα για ασφάλεια επαγγελματιών υγείας ζητούν οι Νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

ΚΥΠΡΟΣ: Αμεσα μέτρα για ασφάλεια επαγγελματιών υγείας ζητούν οι Νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του στα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας που ασκούνται στους επαγγελματίες υγείας και καλεί τα θεσμικά όργανα της πολιτείας όπως εφαρμόσουν άμεσα όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια του κάθε εργαζομένου.

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την απαρέσκεια του, σε σχέση με το περιστατικό βίας που ασκήθηκε χθες εναντίον νοσηλεύτριας, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του προς το συγκεκριμένο άτομο.

Επιπλέον, αναμένει άμεσα το περιστατικό να εξεταστεί και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο.

Από ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Καταδικάζει το περιστατικό βίας κατά μέλους πληρώματος ασθενοφόρου - Ο λόγος στη δικαιοσύνη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE