«Ξεμούδιασμα» στο… λιοπύρι με εξάρα η ΑΕΛ!

«Ξεμούδιασμα» στο… λιοπύρι με εξάρα η ΑΕΛ!

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0, εντούτοις η ΑΕΛ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και παρότι δεν φόρτσαρε, συνέτριψε με 2-6 τον Κούρη Ερήμης στο Κοινοτικό γήπεδο της περιοχής.

Τα γκολ για τους “γαλαζοκίτρινους” πέτυχαν οι Γκαζαριάν (23΄, 41΄), Ριέρα (30΄), Ευαγόρας Αντωνίου (52΄) και Μαέ (63΄, 77΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ανδρέας Ιωάννου (13΄) και Θεόδωρος Ανδρονίκου (74΄).

Πολλές αλλαγές, αλλά και δοκιμές και “πειράματα” από τους προπονητές και των δύο ομάδων.

Οι σρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κούρης: Μιχαήλ, Καρεκλάς, Ιωάννου, Κυριάκου, Κωνσταντινίδης, Ευελθόντος, Φραντζής, Κόνορ, Παναγίδης, Ζεστ, Δημητριάδης.

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Κέρκεζ, Σάντος, Γκοντάλ, Δ. Αβραάμ, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Ριέρα, Μάιντεβατς, Ντανίλο, Μπάμπιτς.

Κατά τη διάρκεια του Β΄ ημιχρόνου, πέρασαν στο ματς ως αλλαγή οι Κεραυνός, Τεϊσέιρα, Έουλερ, Μαέ, Νικολεττίδης, Παπαφώτης, Μεντόγεβιτς, Τόρες, Μελαναρκίτης, Αντωνίου και Έλληνας.

Διαιτητές: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Βοηθοί διαιτητές: Νίκος Σαμάρας, Μ. Τίγρης

The post «Ξεμούδιασμα» στο… λιοπύρι με εξάρα η ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE