Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά!

Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά!

Στη μεταγραφική λίστα του Απόλλωνα βρίσκεται ο 27χρονος (28/07/1993) διεθνής με τη Γουινέα επιθετικός, Μοχάμεντ Γιαταρά, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Οσέρ, πετυχαίνοντας συνολικά 21 τέρματα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιαταρά είχε… “θερμή” σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας, αφού πέρα από την Οσέρ, αγωνίστηκε παλαιότερα και στις Ανζέ, Αρλ-Αβινιόν, όπου πέτυχε ακόμη 11 και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Δείτε βίντεο:

The post Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE