Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά!

Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά!

Στη μεταγραφική λίστα του Απόλλωνα βρίσκεται ο 27χρονος (28/07/1993) διεθνής με τη Γουινέα επιθετικός, Μοχάμεντ Γιαταρά, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Οσέρ, πετυχαίνοντας συνολικά 21 τέρματα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιαταρά είχε… “θερμή” σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας, αφού πέρα από την Οσέρ, αγωνίστηκε παλαιότερα και στις Ανζέ, Αρλ-Αβινιόν, όπου πέτυχε ακόμη 11 και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Δείτε βίντεο:

The post Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ στη Β΄ Γαλλίας ο Γιαταρά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει τις επαφές της η Ολγκίν - Συναντάται στην Αθήνα με Γεραπετρίτη - Δεν αναμένονται εξελίξεις πριν την πενταμερή της Νέας Υόρκης

Συνεχίζει τις επαφές της η Ολγκίν - Συναντάται στην Αθήνα με Γεραπετρίτη - Δεν αναμένονται εξελίξεις πριν την πενταμερή της Νέας Υόρκης

Με μια φωτογραφία στην πλατφόρμα «Χ», το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών γνωστοποίησε τη συνάντηση του Χακάν Φιντάν με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Ολγκίν, η οποία μετά την αναχώρησή της από τη Λευκωσία, ξεκίνησε σαφάρι επαφών με τις εγγυήτριες δυνάμεις. Πρώτος σταθμός της κ. Ολγκίν ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών.