ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θετικός στον κορωνοϊό ο εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θετικός στον κορωνοϊό ο εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ

Θετικός στον κορωνοϊο διαγνώσθηκε ο πρόεδρος του κόμματος των εποίκων στα κατεχόμενα και καταζητούμενος ως εκ των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά Μέσα, ο Αρικλί ανακοίνωσε ότι είναι ανάμεσα στα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν την Κυριακή (13/09), στα κατεχόμενα.

Θυμίζουμε ότι Ερχάν Αρικλί διαμένει στα κατεχόμενα από το 1986 και καταζητείται από την Interpol αφού ταυτοποιήθηκε ως ο ένας εξ εκείνων που δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ, στις 11 Αυγούστου 1996 στη Δερύνεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

ΠτΔ: Ιστορική μέρα για την Κύπρο - Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα - «Πράσινο» βουλής για αυτόματη εγγραφή στον κατάλογο

Σημαντικές αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας επιφέρει η ψήφιση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων σειράς νομοσχεδίων και προτάσεων νόμου, που στόχο έχουν τη διεύρυνση της συμμετοχής στις εκλογές και τον εκσυγχρονισμό της σχετικής νομοθεσίας. Το πακέτο των εκλογικών αυτών νομοσχεδίων ψηφίστηκε ομόφωνα και αφορά, μεταξύ άλλων, δικαίωμα ψήφου από τα 17 χρόνια, αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους κ.ά. με καθολική εφαρμογή στις προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE