ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκκωφαντικός θόρυβος ξεσήκωσε πολίτες στις 05:00 τα ξημερώματα - Τα έθιμα των μαθητών...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκκωφαντικός θόρυβος ξεσήκωσε πολίτες στις 05:00 τα ξημερώματα - Τα έθιμα των μαθητών...

Εκρήξεις από κροτίδες και βεγγαλικά σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/09), σε ορισμένες σχολικές μονάδες στη Λευκωσία.

Επιμέλεια: Άντρος Ιωάννου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μηνύματα που στάλθηκαν στο κρατικό ραδιόφωνο, σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στο Λύκειο Ακροπόλεως στη Λευκωσία. Λίγο μετά τις 05:00 πολίτες που διαμένουν στην πρωτεύουσα ανέφεραν ότι άκουσαν πολύ δυνατό θόρυβο, πιστεύοντας πως εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος.

Για το περιστατικό μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 'αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά στα σχολεία. Θα το αποτρέψουμε με κάθε τρόπο. Αν μερικοί δεν βάζουν μυαλό, είναι θέμα της Αστυνομίας'.

Ο κ. Προδρόμου μίλησε και για το ακατανόητο έθιμο που προσπαθούν να καθιερώσουν μαθητές της γ΄ Λυκείου, οι οποίοι ξενυχτούν στο σχολείο την παραμονή της έναρξης της σχολικής περιόδου.   

Για το ίδιο θέμα, τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. Όπως ανέφερε, γύρω στις 00:30, εντοπίστηκε 17χρονος στην Αγλαντζιά, που είχε στην κατοχή του πέντε κροτίδες. Ακολούθως συνελήφθη και ανακρίθηκε στην παρουσία των γονέων του.

Σε μια άλλη περίπτωση έξω από σχολείο στον Στρόβολο, 19 χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του μια κροτίδα και ένα καπνογόνο. Όπως είπε ο κ. Ανδρέου στο όχημα του εντοπίστηκε τσάντα που άνηκε σε 16χρονη μαθήτρια και περιείχε 12 φωτοβολίδες

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, θα ασκηθεί ποινική δίωξη και στα δύο πρόσωπα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top