ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς ΑΛΛΑΓΗ του Μολ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ του επιθετικού

Προς ΑΛΛΑΓΗ του Μολ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ του επιθετικού

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα λάβουν την απόφαση στον Απόλλωνα, αν θα αντικαταστήσουν τον Ζοέλ Μολ, αλλά φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι να φέρουν άλλον έμπειρο κίπερ στη θέση του Ελβετού.

Ακόμα κι αν τους πουν οι γιατροί, ότι θα χρειαστεί ένα μήνα ο άτυχος τερματοφύλακας να επανέλθει στις προπονήσεις, μάλλον θα κινήσουν τις διαδικασίες να προσθέσουν άλλον στις επιλογές του Αυγουστή.

Έχουν άλλωστε το δικαίωμα να το πράξουν, όχι μόνο μέχρι αύριο (15/9) που λήγει η μετεγγραφική περίοδος, αλλά και στην πορεία, φτάνει να παρουσιάσουν ιατρικά πιστοποιητικά ότι ο Μολ θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Σήμερα ή αύριο σφραγίζεται η μετεγγραφή επιθετικού ποδοσφαιριστή. Προχθές στη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός ηγέτης των κυανολεύκων, άφησε να εννοηθεί ότι έλαβε την απόφαση του ποιος θα είναι ο “εκλεκτός”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να διαβεί τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι.

The post Προς ΑΛΛΑΓΗ του Μολ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ του επιθετικού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top