Ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» και με τη βούλα ο Ισραηλινός διεθνής πορτιέρο!

Ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» και με τη βούλα ο Ισραηλινός διεθνής πορτιέρο!

Ανακοίνωση μεταγραφής από την Ανόρθωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την απόκτηση του Ασάφ Τζουρ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 22χρονος διεθνής (Κ21) Ισραηλινός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Χάποελ Ρανανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός Ισραηλινός αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στη Χάποελ Ρανανά μετρώντας 79 συμμετοχές ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ισραήλ κάτω των 22.

Καλωσορίζουμε τον Ασάφ Τζουρ στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει μπόλικες νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος!».

The post Ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» και με τη βούλα ο Ισραηλινός διεθνής πορτιέρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE