ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η ΕΝΠ – Βάζει στην άκρη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ, για να μη χάσει και άλλο έδαφος

Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η ΕΝΠ – Βάζει στην άκρη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ, για να μη χάσει και άλλο έδαφος

Παιχνίδι με φαβορί είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο “Τάσος Μάρκου” το βράδυ της Κυριακής (20/09, 19:30), αφού η ουραγός ΕΝΠ θα υποδεχθεί τον ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ.

Οι” βυσσινί” προέρχονται από τρείς σερί ήττες και μπορεί να άξιζαν κάτι καλύτερο από το μηδέν, αλλά αυτό δεν τους… παρηγορεί. Τους πεισμώνει όμως και είναι αποφασισμένοι να κάνουν σεφτέ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για να πάρει και η ομάδα τα πάνω της στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας.

Ο Μάριος Κκαράς δούλεψε αρκετά αυτή την εβδομάδα με τους παίκτες του στις προπονήσεις, με σκοπό να διορθώσουν τα λάθη τους ειδικά στα μετόπισθεν, όπου ο αντίπαλος σκοράρει σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που δημιουργεί και αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να “σπάσει το ρόδι” και να κοιτάξει τα επόμενα ματς με άλλο μάτι.

Ο Κύπριος τεχνικός πέρασε από “ακτινογραφία” τον  ΑΠΟΕΛ, παρακολουθώντας όλα τα φετινά του παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη, εντόπισε τις αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία και ετοίμασε το πλάνο του, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να το εφαρμόσουν πιστά, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά, δεν θα του πάνε… όλα στραβά.

Στην αντίπερα όχθη, οι “γαλαζοκίτρινοι” είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν στην άκρη την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, το ματς της ερχόμενος Πέμπτης με αντίπαλο τη Ζρίνσκι, αφού ήδη έχουν χάσει πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος, μιας και είναι γνωστό, πως πάντοτε ο μεγαλύτερος στόχος της εκάστοτε σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Η Ευρώπη και δη η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι μεν… ζωτικής σημασίας, αλλά η Ζρίνσκι μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία στον “Αρχάγγελο” για αυτό το παιχνίδι!

Στο διήμερο που είχε στη διάθεση του ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς με την ΕΝΠ, επιχείρησε να… επαναφέρει τους παίκτες του στην Κυπριακή πραγματικότητα, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα για το “τρίποντο” στο Παραλίμνι, όχι μόνο για βαθμολογικούς σκοπούς, αλλά και για να προετοιμαστούν με απόλυτη ηρεμία στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Βόσνιους.

Αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Καϊσάρ και ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα συνεχίσει  το νικηφόρο σερί της. Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ ξεχειλίζει από ποιότητα και έχει πολλές επιλογές στη διάθεση του ο Ελλαδίτης κόουτς.

Το μεγάλο του στοίχημα, είναι η απόκτηση ομοιογένειας και συνοχής όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να αποδειχθεί και στην πράξη ότι έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες που του λύνουν τα χέρια στις περιπτώσεις που υποχρεούται να κάνει ροτέισιον, είτε περιορισμένο, είτε εκτεταμένο…

The post Αποφασισμένη να «σπάσει το ρόδι» η ΕΝΠ – Βάζει στην άκρη την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ, για να μη χάσει και άλλο έδαφος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top