LIFESTYLE

Τζόκερ: Οι σκέψεις για τριλογία και... τα 50 εκ. στον Joaquin Phoenix

Τζόκερ: Οι σκέψεις για τριλογία και... τα 50 εκ. στον Joaquin Phoenix

Κοιτώντας πίσω στο χρόνο και στην πρώτη προβολή της ταινίας, η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Joaquin Phoenix θα μπορούσε να εκτοξεύσει κατά τέτοιον τρόπο έναν χαρακτήρα.

Το γεγονός ότι πρόκειται για τον Joker, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Και δεν έχουμε να θυμόμαστε λίγα από αυτή την ερμηνεία. Γιατί θα την ξεχάσουμε δύσκολα.

Αυτό όμως, εκτός από εμάς, το παρατήρησε και η Warner Brothers. Με την επιτυχία της ταινίας ονειρεύεται ήδη μία ολοκληρωμένη τριλογία που θα εξερευνήσει εις βάθος τον χαρακτήρα του Arthur Fleck και θέλει μόνο τον Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην περίπτωση που συμφωνήσει. Και αυτό δεν το λες λίγο. Το θέμα είναι ότι εδώ και χρόνια, ο Phoenix είναι πολύ επιλεκτικός στις ταινίες που κάνει και ένα τέτοιο συμβόλαιο, ίσως να φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα στην υποκριτική του – έχει δηλώσει άλλωστε ότι δεν του αρέσει η πίεση υπό οποιαδήποτε μορφή.

Σε περίπτωση ωστόσο που οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Todd Philips λογικά θα έρθει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον Bradley Cooper να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Από: makeleio.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top