ΠΑΦΟΣ: Όχημα που οδηγούσε 81χρονη κατέληξε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας της

ΠΑΦΟΣ: Όχημα που οδηγούσε 81χρονη κατέληξε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Κυριακής (20/09), στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έγινε στον δρόμο από Στρουμπί προς Τσάδα, στην επαρχία της Πάφου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα κατέληξε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός του οχήματος ήταν μια 81χρονη γυναίκα, η οποία βγήκε πεζή με την βοήθεια περαστικών, ενώ μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Εκ πρώτης όψεως, η 81χρονη φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο λόγω της ηλικίας της, κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί περαιτέρω στο Νοσοκομείο.

Νεότερη ενημέρωση: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.