Λίφτινγκ από Αυγουστή!

Λίφτινγκ από Αυγουστή!

Σε 6 αλλαγές έχει προβεί ο Σωφρόνης Αυγουστή για το ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος» σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός έμειναν οι Γιούστε, Πέδρο, Αγκίρε, Σακέτι, Ματέι και Ντιγκινί παίρνοντας τη θέση τους οι Κατελάρης, Βασιλείου, Πίττας, Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς, Μπένσοπ.

The post Λίφτινγκ από Αυγουστή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.