Στο κόλπο των play off ο Αστέρας!

Στο κόλπο των play off ο Αστέρας!

Ο Αστέρας έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Πανθρακικού και είναι ξανά σε τροχιά play-offs, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του ΠΑΣ. Σε πολύ δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς

Από τη μια ο Αστέρας προσπαθούσε να δημιουργήσει από την αρχή της αναμέτρησης, θέλοντας πολύ το τρίποντο, που θα τον έφερνε και πάλι στην πέμπτη θέση. Από την άλλη ο Πανθρακικός που ήταν αουτσάιντερ, αλλά ξέρει πως κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος και κοιτούσε από την αρχή της αναμέτρησης την άμυνα του, ώστε να μπορέσει να μην φύγει με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι Αρκάδες στρίμωξαν από την αρχή του ματς τους φιλοξενούμενους, που αντιστάθηκαν για σχεδόν μια ώρα και λύγισαν στο 68’ με το τέρμα του Μπαράλες. Σε πολύ καλή μέρα ο Μπαντιμπαγκά με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά η ομάδα του να παίζει συνέχεια από την πλευρά του, δηλαδή από τα δεξιά. Καλός και ο Ρόλε, ο οποίος δημιούργησε πολλούς κινδύνους μέσω στημένων φάσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του. Δεν συνέβη και το ίδιο με τον Φερνάντες που δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, μοίρασε στον Μπαράλες που δεν είπε «όχι», νικώντας τον Αθανασιάδη που είχε πολλές αποκρούσεις στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας έβαλε και δεύτερο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, με τον Αργεντινό φορ να κάνει ωραία το τακουνάκι και την μπάλα να φθάνει μετά από λίγη περιπέτεια στον Ρόλε, που έκανε το 2-0. Ο Πανθρακικός μπόρεσε να μειώσει στο 82’ και οι γηπεδούχοι τα έχασαν για λίγο, αλλά ξεπερνώντας ήταν αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.