Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Ο προπονητής της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη.

«Μετά από ένα παιχνίδι 3-0 δεν νιώθεις καλά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δυστυχώς ήρθε η ήττα ενώ θέλαμε κέρδος. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ενώ οι δικές μας ευκαιρίες έκαναν φτερά.

Ρισκάραμε, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα. Δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς και θα σηκώσουμε κεφάλι να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια στο φίλο Νίκο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE