Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Ο προπονητής της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη.

«Μετά από ένα παιχνίδι 3-0 δεν νιώθεις καλά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δυστυχώς ήρθε η ήττα ενώ θέλαμε κέρδος. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ενώ οι δικές μας ευκαιρίες έκαναν φτερά.

Ρισκάραμε, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα. Δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς και θα σηκώσουμε κεφάλι να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια στο φίλο Νίκο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE