ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα ύψη η αγωνία για τον αγνοούμενο 42χρονο- Εδώ και 20 μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα ύψη η αγωνία για τον αγνοούμενο 42χρονο- Εδώ και 20 μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. 

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στα Λατσιά, Λευκωσία, από τις 4 Σεπτεμβρίου, 2020, ο Sebastian Pawel Kaledkiewicz, 42 χρονών, υπήκοος Πολωνίας, με την αγωνία φίλων και συγγενών να κορυφώνεται καθώς εδώ και 20 μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο 42χρονος περιγράφεται, ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ. περίπου, φαλακρός με μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα. Στο σώμα του φέρει τατουάζ. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδια, κοντό, γκρίζο παντελονάκι και παντόφλες γκρίζες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE